• Pas op!

Pas Op!

In alle jaren dat wij papegaaien kweken en verkopen, is het zo gebleken dat er altijd handelaren kwekers en zogenaamde particulieren ons na willen doen bij de verkoop van papegaaien ara's en of kaketoes. Tegenwoordig zijn er ook verenigingen waarbij u zich aan kunt sluiten en of lid kan worden van een of ander forum .

Deze mensen kweken en  handelen zelf in exotische vogels, Zij worden ook wel hobbyisten genoemd, u als particulier met een, twee, drie of vier papegaaien bent de enige hobbyist, mensen die met veel koppels kweken doen dit bijna nooit uit pure hobby maar des te meer uit commercieel oogpunt.

Wij zelf zijn ook commercieel maar zeer professioneel en dit alles uit hobby voortgekomen. Over alle vogels wordt dan ook BTW en belasting afgedragen en volgens de cites wet bijgehouden in ons vogelregister. Wij zijn ook de enige in Nederland die u schriftelijk een garantie en aankoop bewijs ondertekent meegeven.

Daarbij komt het allerbelangrijkste in vogelland. Bij Dennis Papegaaien koopt u niet alleen een papegaai, maar krijgt u deskundige begeleiding uw leven lang de beste voeding die door ons zelf op het vogelpark ook gevoerd wordt. Wij hebben, niet minder belangrijk, alle soorten papegaaien, kooien, speelgoed, voeding, volières, standaards en bodembedekkings onder een dak zodat u niet overal iets moet gaan zoeken.

De meeste hobbyisten, handelaren en kwekers kunnen u maar een, twee of drie verschillende soorten vogels laten zien. Dit zijn volgens hun natuurlijk altijd de beste, bij ons vindt u alle soorten onder een dak zodat u zelf uw eigen keus kan bepalen en niemand u zal sturen in de richting die hij of zij wil.

Ik hoop u hiermee een goede waarschuwing te hebben gegeven, kom langs vergelijkt u ons met andere en oordeel zelf.

ALLE PAPEGAAI ACHTIGEN ZIJN BESCHERMDE DIERSOORTEN & DAAROM ZIJN "CITES" PAPIEREN - AANKOOP FACTUUR - VASTE VOETRING / MICROCHIP VERPLICHT IN DE GEHELE EU !

WIJ WENSEN U VEEL VOGEL PLEZIER